DSC03369.jpg
Special Guest - Jan.png
Logo ZERO Keeperskampen wit.png

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

HET KEEPERSKAMP

​​Het BMHV- ZERO! Keeperskamp onderscheidt zich op een aantal vlakken, met name op het gebied van aandacht van de keeper en de onorthodoxe keepersoefeningen. Natuurlijk komen sommige 'standaard' keepersoefeningen aan bod, maar het merendeel zijn toch oefeningen die je normaal nog niet eerder hebt gehad. Onze trainer vs keeper verhouding is 1:2, oftewel elke trainer geeft de oefeningen in principe aan maximaal 2 keepers.

The Indian Mahradja Experience Center geeft nog eens een extra dimensie aan het keeperskamp (zie The Indian Maharadje Experience Center)

Tijdens deze kampen wordt er volledig gefocust op het ontwikkelen van de kwaliteiten van de keepers. Hierbij leer je door middel van supertoffe oefeningen nog beter atletisch duiken, voetenwerk, hand-oog coördinatie en nog veel meer! 

 

Deze oefeningen worden in kleine groepjes (1 trainer per 2 keepers) uitgevoerd. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van het gloednieuwe The Indian Maharadja Experience Center, een geheel nieuwe ervaring voor keepers waarbij het reactievermogen van de keeper op de proef wordt gesteld.

Op onze keeperskampen zullen er altijd één of twee absolute Top keepers uit de Nederlandse Hockey Hoofdklasse aanwezig zijn, die jullie (en ons) voorzien van de beste tips en trucs die je een betere keeper zullen maken.

Het BMHV - ZERO! Keeperskamp is inclusief:

  • 2 dagen trainen, spellen en ontspanning

  • lunch en (gezonde) snacks / limonade / frisdrank op beide dagen

  • Uniek BMHV - ZERO! Keeperskampen keepersshirt van The Indian Maharadja

  • Prijs voor 2 dagen: € 190 per persoon

Schrijf je snel in voor het eerstvolgende BMHV - ZERO! Keeperskamp:

  • Kerstvakantie: 3 & 4 januari en 5 & 6 januari 2022 met Jan van Groesen

    • in de BMHV Rabo HockeyDome (blaashal)

    • Let op: er kunnen maximaal 16 keepers per kamp in de blaashal inschrijven

VOL = VOL

Er kunnen zich maximaal 36 keepers per kamp inschrijven, dus wees er snel bij !!!

LET OP: Je moet natuurlijk wel je eigen keepersspullen meenemen