header-nieuws 2.jpg

HOME / NIEUWS

NIEUWS

Special Guests.png

26 mei 2021:

In volle voorbereiding voor de zomerkampen hebben we goed nieuws...

Voor het Zomervakantie Start-up kamp hebben we David Harte (keeper Kampong Heren 1) én Sarah Sinck (keepster Oranje Rood Dames 1)

Voor de kerstvakantie kampen (3 & 4 januari en 4 & 5 januari 2022) in de BMHV Rabo HockeyDome (blaashal) hebben we Jan van Groesen (keeper Den Bosch Heren 1) weten te strikken

10 mei 2021:

Kijk, zo kan het ook!

 

Op 6 en 7 mei werd op de BMHV een fantastisch en COVID-proof Keeperskamp georganiseerd door Jean-Paul The en zijn team.

 

Op beide dagen werden alle deelnemers en staff eerst getest door een heuse verpleegkundige in een aparte ruimte waar zij ook op de uitslag moesten wachten. Bij negatief resultaat mochten zij door om te genieten van een top dag.

 

15 keepers en 13 staffleden hebben genoten van twee fantastische dagen. De donderdag was al lekker, met maar een klein beetje regen, maar vrijdag was het niet alleen top weer, maar ook een stormbaan én hoog bezoek. Op deze dag kregen de keepers ook nog training en tips van niemand minder dan Pirmin Blaak (keeper Nederlands hockey elftal).

 

Kortom: voor herhaling vatbaar.

8 april 2021

We zijn ontzettend trots dat we mogen vermelden dat The Indian Maharadja en Sportze Baarn partner worden van de BMHV-ZERO! Keeperskampen voor de komende 3 jaar. .

Alle deelnemende keepers zullen een prachtig The Indian Maharadja keepersshirt ontvangen en alle staffleden worden uitgerust een kleding van The Indian Maharadja

7 april 2021

Door de verschillende data in de meivakantie voor de C/D jeugd hebben wij besloten om het C/D keeperskamp een weekje te verplaatsen en samen te voegen met het A/B keeperskamp

Uiteraard houden we rekening met het niveau en de wensen van de keepers

 

Het C/D keeperskamp heeft dus nu een nieuwe datum: donderdag 6 & vrijdag 7 mei 

Wij hebben er zin in, jullie ook...

4 april 2021:

De corona regels zijn geplaatst op de website

We doen er alles aan om niet alleen een supertof keeperskamp voor jullie neer te zetten, maar ook super veilig !

Dus creëren we onze eigen BUBBEL

2 april 2021:

Kom bij ons in de bubbel!

Bij ons kamp word je getest bij aankomst op beide dagen met een door de overheid goedgekeurde sneltest. Op die manier creëren wij gedurende het kamp een gezamenlijk bubbel. Dit houdt in dat alleen de deelnemers en de staff op het terrein zullen zijn en geen buitenstaanders. Dit wordt allemaal in de gaten gehouden door ons Covid-Officer (te herkennen aan een gekleurd hesje).

De pauzes zullen buiten gehouden worden en er zal met veel zorg met het eten en drinken worden omgegaan.

23 maart 2021:

Kabinet verlengt maatregelen tot 20 april...

Vanwege de toename van het aantal besmettingen, meer ziekenhuisopnames en de R boven de 1, kunnen de corona maatregelen niet verder worden versoepeld. Voor vakantieliefhebbers is er geen goed nieuws. Het negatieve reisadvies zal worden verlengd tot halverwege mei, dus ook tijdens de meivakantie. Het dringende advies blijft om in de vakantie van 1 tot en met 9 mei, in Nederland te blijven.

Het BMHV - ZERO! Keeperskamp gaat gewoon door als gepland !!!!

1 maart 2021:

De website van de BMHV - ZERO! Keeperskampen gaat live (www.zerokeeperskampen.nl)

De uitnodigingen naar diverse clubs in Midden Nederland zijn verstuurd

HOME

Over ons.png

OVER ONS

ZERO! KEEPERSKAMPEN

Afbeelding2.jpg

ZERO! EXPERIENCE CENTER

FAQ