HOME / UBER UNS

UBER UNS

Over ons.png

HOME / OVER ONS

OVER ONS

BMHV Keepersclub ZERO!

De BMHV Keepersclub ZERO! is in 2009 opgericht om meer aandacht te geven aan de keepers van de Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV), met als doelstelling enerzijds het trainen en begeleiden van jeugdige keeperstalenten, door middel van theoretische en praktijkgerichte onorthodoxe keeperstraining (en de jonge keepers voorbereiden op een mogelijke stap richting het TOP-hockey) en anderzijds een ‘speciale club’ voor keepers op te richten waar de keepers hun eigen ‘ding’ kunnen doen en ervaringen uitwisselen. Daarnaast leidt de BMHV Keepersclub ZERO! haar ‘eigen’ keepertrainers op om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die er van hedendaagse keeperstrainers gevraagd wordt.

De BMHV Keepersclub ZERO! onderscheidt zich door gebruik te maken van andere keeperstrainingsoefeningen, waar de BMHV keepers bij elke oefening getriggerd worden om het beste van zichzelf te laten zien, van techniek tot spelsituaties en van reactiesnelheid tot ultieme focus.

Sinds 2020 heeft de BMHV Keepersclub ZERO! een uniek 'experience center' in gebruik, waardoor de keeperstrainingen nog spannender en uitdagender zijn geworden.

HOME

DSC05571.jpg

ZERO! KEEPERSKAMPEN

NIEUWS

Afbeelding2.jpg

ZERO! EXPERIENCE CENTER

FAQ