DSC03059.jpg
Logo ZERO Keeperskampen wit.png

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

PARTNERS & SPONSOREN

logo indian.jpg

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke  doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en  kenmerkende designs.
In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding.

Sportze is op 20 mei 2011 opgericht door de eigenaren David Bosman en Guido Visee. Zij namen op dat moment de vroegere Go Sport over in het midden van de Laanstraat in Baarn.

 

Na een grote verbouwing en keuzes in het assortiment is de winkel geworden zoals David en Guido het voor ogen hadden. Mede doordat Sportze erg betrokken is binnen het verenigingsleven groeit Sportze uit haar voegen.

 

Sinds het voorjaar van 2016 is Sportze verhuisd naar een schitterend, mooi en groot pand iets verderop in de Laanstraat. Met ruim 320 m2 is haar vloeroppervlakte ruim verdubbeld. Hierdoor kan Sportze de groei doorzetten en vooral haar producten mooier en beter presenteren.

400PngdpiLogoCropped.png

Sportmarketing is 1 van de 4 vier labels van NOMADOO Marketing Design

 

What & Why:

Het creëren en realiseren van sportmarketing concepten met als doel het activeren 

en boosten van de sport en de naamsbekendheid & imago van merken.

 

How:

  • het bedenken & uitvoeren van diverse sport gerelateerde projecten voor verenigingen en bedrijven

  • het bedenken & uitvoeren van diverse promoties & sponsor acties

  • het bedenken & organiseren van sport events

 

‘Designing Exceptional Experiences’

Logo_Zero_Academy-removebg-preview (3).png

Bij de ZERO! Academy filosofie staat het plezier in het keepen centraal. Als wat je doet je geen plezier geeft zal je nooit in staat zijn om je niveau verder te brengen. Daarnaast werken we aan je fysieke ontwikkeling, mentale weerbaarheid (in het veld, op school, thuis, werk) en natuurlijk aan je technische kwaliteiten. Door het hele spectrum van een sporter zijn we in staat de keepers als persoon te ontwikkelen.

Wij bieden uitdagende, variërende, zware en leuke groepstrainingen en halen alles uit de kast om jullie naar het hoogst haalbare niveau te tillen. Uiteraard zal geen enkele training hetzelfde zijn, maar indien je bepaalde wensen hebt of specifiek facetten van het keepen wilt verbeteren dan kunnen we de keeperstrainingen daarop aanpassen. Tijdens de groepstrainingen zullen regelmatig video opnames gemaakt worden, die door ons geanalyseerd worden en in een volgende training besproken worden

GOALIEOWORKS.jpg

GoalieWorks is opgericht door Pirmin Blaak en Jan Lelieveldt. Wij willen goede keeperstraining bereikbaar maken voor iedere keeper die beter wil leren keepen. Om dit te bereiken zijn we regionale keepersscholen gestart waar iedere keeper uit de regio welkom is. Inmiddels zijn we wekelijks actief op 11 locaties rond Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Oosterhout en Hilversum en trainen we bijna 500 keepers.

Pirmin Blaak is keeper van Oranje Rood Heren 1 en van het Nederlands heren elftal. Hij geeft al heel lang keeperstraining en is binnen GoalieWorks verantwoordelijk voor alles wat er op de velden gebeurt tijdens de trainingen. Zodra zijn trainingsschema het toelaat draait hij zelf ook mee op één van de keepersscholen.

Jan Lelieveldt heeft een generatie eerder dan Pirmin zelf ook gekeept en is samen met Pirmin GoalieWorks gestart toen het hem was opgevallen hoe slecht de keeperstraining bij veel clubs geregeld was. Binnen GoalieWorks is Jan verantwoordelijk voor alles, behalve wat er op de velden gebeurt. Jan is wekelijks te vinden op één van onze trainingslocaties. In het dagelijks leven is Jan Business Development Manager bij het leukste IT bedrijf van Nederland: 42 BV uit Zoetermeer.

Zonder Marjolein Lelieveldt zouden een aantal zaken binnen GoalieWorks minder goed lopen dan nu het geval is. Marjolein is vanuit GoalieWorks het dagelijkse aanspreekpunt voor keepers, trainers en clubs voor alle vragen die er zijn. Met zoveel keepers op zoveel locaties is dit een stevige klus. Daarnaast is Marjolein de vertrouwenspersoon binnen GoalieWorks.